ROSA GULLIGULL

Hur söta är inte dom här ? Stort tack till familjen Jakobsson ♥
*nya favoriterna i garderoben*

ONT I HÖFTERNA



usch vad jag har ont i höfterna ! dumma hårda säng :( men jag är glad ändååå

KOLLA VAD DU GÖR MED MAMMA ..



nu har hon faktiskt fått varit där inne i 40 veckor ! 280 dagar .. bristningarna på magen syns bara tydligare och tydligare .. nu får hon faktiskt komma ut ! :)

DEN SJUNKER ..


LILLKULAN



jag bildbpombar lite med magbilder nu, man vet ju aldrig, dehär kanske är sista gången vi ser den ;)

MAGEN VECKA 40



Lillan är ju beräknad idag, men jag tror nog att det blir ett aprilbarn ifall hon inte får jättebråttom ut nu helt plötsligt ;)

VECKA 40

vecka 40+0 idag då och fortfarande ingen bebis på G. Magen har sjunkit ganska mycket (lägger upp magbild senare idag), men har fortfarande inga förvärkar ..
Vi var hos barnmorskan igår för sista gången (bortsett från efterkontrollerna sedan då) och vi fick även en ny tid på specialmödravårdcentralen på torsdag. Då ska dom kolla så att allt är okej och är det de så får vi vänta en vecka till, men ifall det skulle vara lite fostervatten eller något annat konstigt så sätter dom igång mig :)
Jaja, vi får se när lillan vill komma ut, Pappa Daniel försöker locka ut henne för fullt och prata med henne jämt och ständigt ;)

FÖRLÅT

Förlåt för den dåliga uppdateringen .. Kramperna fortsätter och orken håller på att ta slut. Ingen bebis på G iallafall. Fortsätt gissa datum, kön vikt och längd förresten !

kram på er fina människor som fortfarande kikar in varenda dag, ni är guld värda !♥


FAN-BILD

"fan-bild" av sötaste Rebecka, tack sötnos♥
Klicka på bilden eller namnet för att komma till hennes blogg

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Tagen alldeles nyss, har precis kommit hem efter att ha blivit fotat ! Åh det var jättekul och bilderna blev så himla fina, dom kommer självklart upp på bloggen direkt då jag fått dom. Nu ska jag och daniel slänga i oss nåt att äta innan vi kryper ner i sängen, ha en bra kväll !

INUTI PAKETET - TACK ELINA !

Dom här tre plaggen fick vi utav Elina, så himla fina ! Kommer att användas flitigt i sommar ! Tusen tack♥
LÄNK TILL HENNES BLOGG HÄR ! kika gärna in och läs om hennes vardag som ung mamma till världens gulligaste lilla Nellie :)

PAKET


NYTT TILL LILLAN

dom här två sakerna fick följa med hem idag, en skötväska som nu är packad och klar med lillans kläder och blöjor som ska med till BB och en vattentermometer ;)
UPDATE: Båda sakerna är köpt på MM (mycket mera för pengarna) finns bara här i sollefteå och två städer till. väskan kostade 99;- och vattentermometern 10;-

GLAD PÅSK OCH GRATTIS !

På fredag är det ju sista gången vi ska dit på kontroll (förutom efterkontrollerna sedan då), och på söndag, den första april fyller hon år och sen är det ju påsk så vi köpte ett påskägg åt henne :) de är väl lite gulligt, eller vad tycker ni ? tror ni att hon blir glad ? :)

FRÅGA

Hej my! Har du fått elaka kommentarer typ på facebook, bdb? Hoppas inte! Lycka till i framtiden, Kram på dig!<3

HejHej, på facebook har jag inte fått någon elak kommentar men däremot på bdb, men det visar ju bara vad det är för folk som hänger där.

tack så himla mycket ! Kramar :)

28e bilden: En tokig bild.

tokig och tokig .. jaja den får duga ! (från 2010)

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

hahah asså jag döör ! synd att bilden är så suddig bara ..

NYTT TILL MAMMAMY !

Unnade mig själv ett par nya vårskor så jag slipper klampa omkring i mina uggs sen då barnvagnen kommer fram :)
snygga va ?

GISSA VEM SOM GÖMMER SIG DÄR INNE !



tänkte köra en sån här klassisk gisslek så kom igen och släng iväg någon vild gissning nu !

Kön, datum, längd och vikt :)

Själv tror jag att det kommer en liten tjej den 6e april, 52 cm lång och 3520 g
Daniel tror att hon kommer ut den 3e april, 51cm lång och väger 3700 g


GISSA PÅ NU ! :)

ska vi köra så att vinnaren får en länkning till bloggen ifall han/hon har en blogg ? ja de gör vi !

PÅSE MED LITE SMÅTT OCH GOTT

kolla vad sötaste mamma skickade med daniels föräldrar hem till oss !

SAMMANDRAGNINGAR ?

Har du fått sammandragningar? Hur kännst det som om du har fått det asså xd

Nej, inte känt någonting. Men min barnmorska sa att det är helt normalt, självklart så har jag ju samandragningar eftersom det är livmoderns sätt att "träna upp sig" inför förlossningen. Men endel känner inte av det och jag verkar vara en utav dom :)

26e bilden: En bild på vad du har för kläder idag.

jaha de här är vad jag går runt i idag, som jag har skrivit förut så kommer jag inte i så mycke av mina kläder så det är daniels kläder som gäller nu i slutet ;)

MAGEN VECKA 39


FOSTRETS UTVECKLING V.39+0 (1?)

Så här förändras din tillvaro
Känns det som om graviditeten har flutit på bra? Var beredd – den allra sista tiden kan kännas som en evighet. De flesta läkare och barnmorskor väntar minst två veckor innan de bedömer dig som överburen och förslår igångsättning av förlossningen. Under tiden, kan kanske du och din partner ägna er åt varandra och begagna er av ett av naturens egna igångsättningssätt - sex. Om inte det fungerar, erbjuder banrmorskan sig kanske att svepa hinnorna som en naturlig skjuts på förloppet. Om det är din första bebis, kan du vänta dig att förlossningen kommer att ta längre tid, men det finns sätt att skynda på processen - både på naturliga vägar och med ingrepp från barnmorska eller förlossningsläkare.


Fostrets utveckling
En genomsnittlig bebis är lite över 50 cm lång och väger strax under 3,5 kg när den föds, men det är också vanligt och helt normalt att bebisen väger allt mellan 2,5 och 4 kg.
Fostervattnet, som var klart från början, är nu mjölkaktigt från allt det som avsöndrats från bebisen under graviditeten, bl a hudceller som ömsats för att ge plats för den nya hud som växer underifrån.
På TV börjar förlossningen typiskt med att vattnet går – mitt i en folksamling, såklart – och fortsätter med ögonblickliga sammandragningar. Du behöver sannolikt inte vara särskilt orolig att detta ska hända dig. Fosterhinnorna brister i mindre än 15 % av fallen och även om det sker så brukar bebisens huvud fungera som propp (du kan däremot märka att det läcker om du ligger ner). Det bästa är att ta det lugnt om detta sker – det kan ta timmar innan värkarna börjar – och ringa BVC eller läkare. Din kropp kommer att fortsätta producera fostervatten tills bebisen är född, så du kanske får rådet att stanna hemma tills värkarna har satt igång. Så här vet du om förlossningen verkligen har börjat.
Vad gör du om veckan går och ingen bebis kommer? Inget att vara orolig för. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum och man väntar i allmänhet minst två veckor innan man bedömer dig som överburen. Läs mer om vad du kan göra om du går över tiden.


Så här förändras din tillvaro
Känns det som om graviditeten har flutit på bra? Var beredd – den allra sista tiden kan kännas som en evighet. De flesta läkare och barnmorskor väntar minst två veckor innan de bedömer dig som överburen och förslår igångsättning av förlossningen. Under tiden, kan kanske du och din partner ägna er åt varandra och begagna er av ett av naturens egna igångsättningssätt - sex. Om inte det fungerar, erbjuder banrmorskan sig kanske att svepa hinnorna som en naturlig skjuts på förloppet. Om det är din första bebis, kan du vänta dig att förlossningen kommer att ta längre tid, men det finns sätt att skynda på processen - både på naturliga vägar och med ingrepp från barnmorska eller förlossningsläkare.

LILLKULAN


NEJ !

åh nej, jag som inte ville ha bristningar på magen, det börjar komma upp några (ser ni) Tur nog är dom bleka och kommer säkert inte ens synas sen, men nu får det inte bli några fler tycker ja ! :)

STANNA DÄR INNE ETT TAG GUMMAN

en vecka kvar nu . 7 dagar. kan ni fatta ? Vi som har väntat så länge och nu är det bara EN VECKA KVAR.
men hon får gärna hålla sig inne ett tag till för jag vill inte att hon ska komma i det här "kaoset"♥

DANIEL♥

Jag förstår att ni blir oroliga då jag skriver så, har fått kommentarer och sms där folk undrar. Daniel sa att självklart kan du skriva vad det är så nu berättar jag lite kort. Han har under ungefär 2 års tid fått krampanfall i perioder. Hela hans rygg drar ihop sig och ibland hans nacke också .. så han ligger och spänner sig och krampar tills han svimmar. Läkarna vet inte vad som är fel men han ska undersökas på ett större sjukhus men just nu vill vi inte åka till umeå eller stockholm med tanke på att Alice kan komma när som helst.
usch dehär är så jobbigt ..och jag vet inte vad jag ska göra. eller det finns inget att göra rättare sagt. Allt jag kan är att massera och lugna honom då det händer .. dehär är självklart jättejobbigt för honom också och han har fruktansvärt ont. Det gör ONT i hjärtat av att se den man älskar mest utav allt må såhär ..Men vi kämpar oss igenom det tillsammans. ♥

PROBLEM I PARADISET

HejHej, ni kanske har märkt att jag inte uppdaterar så mycket men det händer lite grejer just nu. Daniel "mår inte så bra" eller vad man ska säga. Sömnlösa nätter och många tårar .. vill inte gå gå in på detaljer hoppas ni förstår ! Ha det så bra sålänge, kramar♥

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Daniel, vem annars ? :')♥

MIN NYA KÄRLEK !

Fick en fråga om jag var nöjd med sminket ? Att jag är ! Speciellt mascaran, bästa jag haft !

FRÅGA OM VIDEON "SPÄNNER MAGEN"

Häftigt :D
skulle du kunna ta ett liknande videoklipp, fast från sidan eller snett framifrån som visar när du drar in magen allt vad du kan, 2-3 gånger? :) Skulle vara skoj att få se det :)

Ska bli ! Filmar imorgon och lägger upp ;)

FRÅGA

Jag kom på en sak har ni skaffat någon sån hära mitt barns första år bok där man ska skriva vad dem gjorde typ första månaden och så? :)
Vad kul för er att Alice tittar ut snart! :D

Nej de har vi faktiskt inte :o

ÅH ja, vi håller på att längta ihjäl oss här hemma :')

ÖKAD SEXLUST ?

måste bara få ställa denna fråga eftersom jag är så himla sugen på att bli ung mamma!

Nu när du blivit gravid har du känt att du är i mer behov av sexlivet? eller är det som vanligt?

Från början då jag mådde illa så fick Daniel knappt röra vid mig, men sen ville jag mer än vanligt. Nu på slutet är jag däremot så klumpig och har ont lite här och där så då orkar man inte lika mycket och ofta :)

-men det där är så olika för alla :)

24e bilden: En bild som gör dig glad.

Älskar den här bilden :') dehär är vad man kallar en momentbild ! Vi busade och här ska daniel precis kyssa mig, aaw precis som i film ! ;)

9 DAGAR KVAR TILL BF

Här väntar vi för fullt ! Det märks verkligen vad mycke kärlek vi håller på och har byggt upp för Alice ! Vårat förhållande har aldrig varit så här bra, kärlek kärlek kärlek !♥

NYTT TILL MAMMAMY !


UPDATE

Fick en fråga om varifrån byxorna kom, allt i collaget kommer ifrån H&M förutom löshåret som kommer från rapunzelofsweden.se :)
hade förövrigt jättekul ikväll, nu ska jag och daniel bädda ner oss i sängen och kolla på serier, ha en fortsatt trevlig kväll mina underbara läsare, kramar !

TITTUT


(haha ser ni Daniel bakom min axel *tittut*)

Nyduschad tjej med järntabletter i magen ! Fick låna mammas mysiga tjocktröja och till den har jag mina mammaleggins. Snart drar vi ner på stan för att käka pizza, mhmm ! Kan detta bli sista gången vi äter ute innan lillan kommer kanske ?

Vet ni en sak, nu anser jag mig själv så pass höggravid att jag faktiskt får gå runt i myskläder och osminkad på stan ! Men jag är söt endå, är jag inte ? *valpögon*

23e bilden: En bild från i somras.



Ojdå ! upptäckte precis att jag knappt tog några kort i somras, men i sommar blir det andra bullar ! Bjuder iallafall på den här fina bilden på Daniel och hans systerbarn påväg till dagis i somras !

kommer han inte bli en urgullig pappa ? :')


KÖR PÅ SLAPPT I SOMMAR !



I sommar kör jag på lite större slappa kläder innan jag kommit i form igen ;)

Vad tycker ni ?

PIGG Å GLA



.. eller inte.

Näh hörni, seg start på dagen dehär. Är så trött att jag inte ens orkar ta järntabletter, men snart måste jag nog trycka i mig några innan jag  däckar.

Sen ska jag slänga in mig i duschen och tvina på mig lite kläder innan jag går ner på stan med daniel och sofia för att käka, sen bär det av till hullstagård.

FÖRLÅT OM NI BLEV OROLIGA

näh hörni, de är nog ingen bebis på gång på väldigt länge. Nu rör det sig för fullt igen, hon blev kanske bara chockad efter "vurpan" som mig ;)
jag har inga förvärkar eller sammandragningar, ingen slemplopp som håller på att lossna .. ingenting. hon kommer nog aldrig komma ut !

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Just nu så längtar jag mer än vad jag saknar men bjuder på den här bilden från sommaren 2010 då dom flesta kvällarna tillbringades framför en brasa med tjejerna och gitarren :) Mysigt värre !
haha känner ni igen mig ?

RINGT BARNMORSKAN ?

Usch då! Har du pratat med sjukhuset? Min barnmorska sa att hon man halkar ska man alltid ringa dit, även om allt känns bra. Bara så man får komma in på en extra koll.

Nej de har jag inte .. men jag landade inte helt på magen utan tog emot mig med knät och armbågarna. Har däremot jätteont längst ner i ryggen ( inte som jag brukar ha ) , och ibland går det som en stöt så  jag nästan tappar andan. Vet inte om det är för att jag sträckte nåt då jag ramlade eller ifall det är något på gång. Jaja de lär väl märkas ;)

HALKAT PÅ MAGEN

HejHej, jag orkar tyvärr inte blogga så mycket idag. Är så himla trött ..

Vad händer annars då ? Jo Daniel har hjärnskakning och jag har halkat idag och landat på magen, men lilltjejen mår bra och rör sig som vanligt, pust !
ÅH det var så hemskt, daniel höll i mig hela tiden för att jag inte skulle ramla också släppte han mig i 2 sekunder och då, POFF, sen låg jag där på marken, chockad. Allt jag hör är daniel som skriker så det bara skär i hjärtat 2myyy !! myyy !!! MYYYY !" sen lyfter han snabbt upp mig och kramar om mig. Sen kollade jag upp på honom *gråtandes av chocken och hans hjärteskärande, oroliga skrik* och då är han helt tårögd hjärtat♥ Usch va rädd han blev och jag kan (hemskt nog) inte låta bli att le då jag tänker tillbaka på det, han bryr sig verkligen om mig och Alice, asså VERKLIGEN ! åh min älskling♥

FRÅGA OM DESIGN

Jag har en fråga, hur får du dit bilden och beskrivningen på sidan i menyn på din blogg ? Vill ha så men vet inte hur man gör, sjukt tacksam för svar ! Super bra blogg du har ! <3

Ska bara börja med att säga TACK ! blir helt varm i kroppen då jag läser attt du gillar min blogg :')

Nu är det ju så att jag verkligen är sämst på att beskriva saker .. Men länkar gärna en sida som beskriver hur man gör i bilder och text !

För att fixa bild i menyn KLICKA HÄR

och för att få din beskrivning att synas i menyn KLICKA HÄR

Hoppas du blev lite klokare nu annars är det bara att kommentera igen så ska jag hjälpa dig så gott jag kan :)

UPDATE



Jag vet inte hur pass insatt du är i kodmallar men här är iallfall en bild på min. Du börjar med att kolla i din stilmall hur bred din Meny är, min är tex 150px. Sen gör du en bild som är så bred och laddar upp den ( skapa-bild-ladda upp) sen klickar du på den och kopierar länken.

Gå sedan till Design-kodmallar och leta rätt på dehär stället ( på bilden ) där skriver du <img src="din bildlänk"> och klistrar in din länk från bilden där jag skrev "din bildlänk" :) sen ska det förhoppningsvis funka !

Om du gör precis såhär så kommer din bild hamna längst upp i menyn :)

FRÅGA

hejsan! gillar din blogg jättemycket och läser den i stort sätt varje dag :) jag undrar om någon av dina vänner har "stött ifrån dig" efter att du blev gravid? eller är alla dina vänner likadana som innan? :D

önskar dig och daniel lycka till med alice!

HejHej, åh tack va glad jag blir :'D Nej ingen av mina vänner har lämnat mig vilket jag är sjukt tacksam över ! Vet om många som tappat vänner pga graviditet, tycker att det är så töntigt. Nästan som om dom tror att det är smittsamt ?

Mina kompisar tycker iallafall att det ska bli jättekul med ett litet barn i "gänget" och alla känner sig som mostrar ;)

Tack så himla mycket ! Kram på dig

ETT MIRAKEL SOM KALLAS KÄRLEKEN



Haha dagens rubrik är inspererad utav Björn Ranelid ;) Usch , gillade inte den låten men texten är ju fin :)

Min älskade fina kille, snart är vi 3♥

POPULÄR


Ni ska bara veta va poppis jag blev i dom här kläderna, kanske pga mönstret ? ;) Haha sötleo !

Har ju dessutom fått en redig hylla där han brukar klättra upp och lägga sig, hehe !

DAGENS OUTFIT



Idag går jag runt i mitt lilla leopardfodral, min mysmössa och min älskade halsduk !

21e bilden: En bild på hur du såg ut senaste nyår.

har tyvärr ingen bild från senaste nyår eftersom den tillbringades i sängen hemma hos daniels syster :) Men vi hade mysigt ändå :)
Istället bjuder jag på den här bilden från nyår året innan ;) tänk er att 6 månader efter det där blev jag gravid :o

FILT

Kolla vad finaste mamma har gjort åt lilla Alice :') Tusen tack mamma♥

MUMMS I MAGEN !

dehär satt jag, daniel och alice och smaskade i oss igårkväll ! MUMMS !

20e bilden: En bild på dina närmaste.

Dom som står mig absolut närmast är ju såklart Alice och Daniel :')♥

GÅ ENSAM I MÖRKRET ?

HejHej ! Nu är vi i stan igen, Daniel är på träning och jag sitter här hemma ensam i köket och håller på att somna. Usch och fy hur ska jag kunna hålla mig vaken till 11 ikväll ? ( det är ju jersey shore klockan 22:00, de får man ju inte missa ;) )
Och vet ni, haha jag är nästan lite orolig för daniel som ska gå hem, SJÄLV, i mörkret .. huvva.
Hade detta varit för ett år sen hade jag inte brytt mig alls, men nu spökar "mammaoron" ;) näh fy, nu när jag skrev om det blev jag ännu oroligare. Jag ringer då hans träning slutar och sen går jag och möter honom, lilla älskling, klart han inte ska gå själv ♥
haha men gud nu får jag ge mig, ahha jag är alldeles för trött för att blogga nu känner jag ! Ha en bra kväll sötnosar så hörs vi imorgon ! Kramar

KOLSYRAT VATTEN

asså det finns ju inget godare än kolsyrat vatten ! Loka, Ramlösa .. vad som helst ! Ett måste då jag och daniel flyttar är en soda stream. mumms ! kolsyrat saft .. muummms !
hmm undra om man kan kolsyra oboy ? (hahaha)

FRÅGA

Hej!

Underbar blogg! Följer din blogg dagligen och väntar hela tiden på nya inlägg, du är grym My!
Men jag har en fråga - När du blev gravid, gick du på preventivmedel? Eller kom Daniel i dig när ni hade sex eller blev det en slump?

Kram <3

HejHej, åh va kul, tack så himla mycket :D

Hehe nej jag använde inte preventivmedel eftersom jag inte vågade gå till ungdomsmottagningen. Tycker verkligen att ni ska våga ! Prata med eran mamma eller er bästa kompis, det är verkligen ingenting man ska "skämmas" över.

Det var naturligtvis inte planerat men vi visste ju att det kunde hända men trodde bara inte att det skulle hända för oss. Jag ångrar absolut ingenting och det här är det bästa som hänt mig. Men det är ingenting jag rekomenderar eller uppmuntrar till. Lev livet som tonåringar ! Ni har ju hela livet på er att skaffa barn ;)

Hoppas du fick svar på din fråga, kram på dig fina läsare♥

10 KILO LÄTTARE DIREKT ?

Vet ni vad jag kom och tänka på. Barnmorksan sa ju att 10 kilo försvinner direkt efter förlossningen. Hur sjukt är inte de, jag kommer lägga mig i en säng, föda barn (haha okej så lätt kanske det inte går till men kortfattat) sen då jag ska kliva upp därifrån så kommer jag vara 10 kilo lättare :o W-O-W !
Och eftersom jag har gått upp 11 kilo så måste ju de där extrakilot som inte är barnet, moderkakan och vattnet vara mina bröst ! Eftersom dom ökat flera storlekar. Men vaddå har inte jag lagt på mig något alls då ? Jag som känner mig mycket större än vad jag var innan. Speciellt på armar och ben.. aja konstigt de här med graviditeter ;)

TJOCKELITJOCKMAGEN

tjockelitjockmagen ! Nu blir den nog inte så mycket större :) den växer bara 1 cm på SF måttet på två veckor.
Åh va det känns konstigt att den snart är borta. Min finfina mage, lagom stor, helt perfekt form, sådär runt och gullig :) Haft en underbar graviditet och ser verkligen fram emot nästa ! Men inte än på några år ;) Ja på tal om det så är det ju dags att börja fundera på preventivmedel och jag har faktiskt tänkt testa p-stav.
är det någon som har det och i sånna fall hur funkar det för er ? :)

MAGEN VECKA 38

( ser ni va stor magen har blivit här nere, det är för att hon sjunker mer och mer och förbereder sig för förlossningen )
Tänkte ta och "bomba" med lite magbilder dom här sista veckorna. (men det har ni väl inget emot, eller?) Snart är ju faktiskt den här lillan bullen borta :o

FRÅGA

Har ni nått förslag vad bebisen heta om det blir en kille?

Ja ifall det blir en kille ska han heta Nemo eller Charlie :)



LIGGER HÄR OCH CHILLAR

Ligger här och väntar på att resten av huset ska vakna så jag och daniel kan sätta igång och damsuga :) Idag blir det till att städa rummet så vi har det rent och fint då lillan kommer :) Nu är det ju bara 13 dagar kvar, 13 dagar ! Wow .. Jag minns då jag kollade andra mammabloggar och var så avundsjuk på att dom var nere på tiotalet. Jag är ju faktiskt i vecka 38 nu, hon kan ju komma när som helst !

FOSTRETS UTVECKLING V.38+0



Fostrets utveckling

Är det möjligt att veta om man väntar en pojke eller en flicka, om man inte sett det på ultraljud? En ledtråd är vikten - pojkar tenderar att vara något större än flickor. I vecka 39 väger bebisar mellan 3 kg och 3,2kg, men fortsätter bygga upp det lager underhudsfett som hjälper till att hålla dem varma utanför livmodern.

Bebisens inre organ finns på plats, men lungorna tar längst tid att utvecklas färdigt. Även efter födelsen kan det ta några timmar innan andningsrytmen etableras. När bebisen precis är född kommer man att undersöka den och bedöma resultatet enligt Apgar-skalan.

Undrar du vilken ögonfärg ditt barn kommer att ha? De flesta kaukasiska barn föds med mörkblå ögon och den ögonfärg de så småningom kommer att få, vare sig det är bruna, gröna, gråa eller blå ögon, inte visar sig förrän efter flera veckor eller t o m månader. Ditt barns ögonfärg vid förlossningen kommer att förändras i kontakt med ljus. De flesta barn av afrikanskt eller asiatiskt ursprung har mörkgrå eller bruna ögon vid födseln, men den exakta nyansen visar sig inte förrän efter sex månader till ett år.


Såhär förändras din tillvaro

Du kanske mest känner dig som en strandad val de sista veckorna. Försök ta det lugnt – det kan dröja innan nästa tillfälle. Gå på bio, läs en bok som inte handlar om graviditet och bebisar, gå till frisören eller tillbringa tid tillsammans med din partner. Ingen av er kommer att ha särskilt mycket tid till att laga mat de första veckorna efter att bebisen är född, så det är ett smart drag att förbereda och frysa in mat för att rädda upp läget senare. Finns det andra förberedelser ni kan ägna er åt? Se till att det tanken är full och läs (på skoj!) våra bebishoroskop..


Råden ovan gäller också pappor – försök ta det lugnt och gör saker det blir svårt att få tid till senare. Det finns även bra böcker för blivande pappor att läsa. Orolig inför pappaskapet? Läs vår överlevnadsguide för nya pappor och skjut fem myter om faderskap i sank.


MYSKVÄLL


HÖRNI ! GLÖM INTE BORT MIG

Ville bara säga att då ni kommenterar så vore det jättekul om ni skrev in eran blogg (ifall ni har nån) annars kan ni skriva eran mailadress så kan ja svara :)
Ni får naturligtvis vara anonyma ifall ni vill, men det vore kul att se vilka ni är :) klickar alltid in och kollar på era bloggar ifall ni länkat den :)
Vill ni skriva något "privat" så skriv bara att jag inte ska publicera kommentaren för då gör jag inte de :)

Kram på er finfina människor ♥

VARIFRÅN KOMMER TRÖJAN

Har fått frågor om var jag hittade tröjan och jag hittade bara en bild på google, men den kommer ifrån modekungen, tror dock inte den finns kvar där, jag hittade den iallafall inte :) Men har ni någon ni känner som kan sticka så be dom ! Det ska jag :) mycket billigare, på modekungen är det ju så himla dyrt, men snygga kläder har dom ;)

MINIME SOLGLASÖGON

Den här väskan har jag velat ha i alldeles för många år, vem vet, den här födelsedagen kanske jag får den *ännu mer flört*
Och glasögonen är ett måste inför sommaren, tänkte även försöka hitta liknande för bebisar :) Har sett att det finns så förhoppningsvis springer jag på några ;)

*FLÖRT FLÖRT*

dåhär må vara ett utav dom snyggasteplaggen jag sett i hela mitt liv. Jag ÄLSKAR luvor. Finns det inte alldeles för mycket luvlösa plagg ? Det borde ju vara luvor på allt ! Det är så himla snyggt !
Jag fyller ju faktikt år snart .. maaamma *flört flört* ;)

19e bilden: En person som är snygg.

En utav dom snyggaste människorna jag känner till är min bästa kompis Frida ! Kolla bara ! En välgjord liten tjej på snart 17 år, rawr säger jag bara ! Inte nog med att hon är så j***a snygg heller, hon må vara en utav dom charmigaste tjejerna som finns ;)♥
och till er killar där ute, hon är singel ;) men säg inte att jag sa nåt ;)

ÄTER KLUBBA

förstår ni nu varför jag inte uppdaterar så ofta ? jag gör ju ingenting .. "sitter här i sängen och käkar klubba" , kul att veta ;)
Jaja, satt iallafall och läste en mammablogg och kikade på kommentarerna, då var det någon som hade kommenterat en massa elaka saker, bland annat att hennes barn är fula.
Hur kan någon ha samvete att skriva någon sånt här ?! Jag förstår bara inte, bloggvärlden är helt sjuk. att det finns folk där ute som sitter och skriver elaka saker till människor och får folk att må dåligt. Jag förstår bara inte. Har aldrig förstått mig på mobbare eller dylikt. Tycker man någon illa om någon så håll käften och håll det för dig själv. Vad får man ut av att göra någon annan ledsen ? Hur kan folk tycka att det är kul ?
Jag hoppas iallafall att ingen av er kommer skriva något elakt i framtiden om mig, alice eller någon annan. Hittills har jag inte fått någon direkt elak kommentar och det är jag så tacksam för ! Jag är nog en utav dom få "bloggare" som har så otroligt fina läsare, ni är guld värda ! ♥

2 VECKOR KVAR

Nu är det precis två veckor kvar tills lilltjejen är beräknad att komma :) Jag hoppas jag brås på mamma, hon har inte haft problem under graviditeten, inte jag heller och hennes första barn kom precis på beräknat födelsedatum :) desssutom rasade hon i vikt då hon ammade *hoppashoppas* har några extra kilon som måste bort ;)
Men vet ni vad barnmorskan sa, att från första vägningen ( då jag var i vecka 12 ) tills nu har jag bara gått upp 11 kilo, varav 10 är bara graviditeten så det försvinner direkt ! :)

MYSPYS

Sitter här i daniels säng med hans superstora t-shirt han fick av mig för två år sen, haha en utav dom få plagg som magen får plats i :)
Tror faktiskt inte att man ska bry sig om hur man ser ut såhär i slutet av graviditeten, gå runt i stora mysiga kläder som inte sitter åt någonstans och sov så mycke ni kan ! Det kör iallafall jag på, kan somna i tid och otid men det är bäst jag passar på att vila nu för sen blir det nog lite av det ;)
Ikväll ska jag och Daniel mysa ner oss i sängen och kolla klart på en gammal serie :) Haha vågar jag säga det ? aja skitsamma ! man ska stå för de man gör eller hur, eva och adam har vi iallafall sett på ett tag nu, nostalgi ! Haha det är så roligt att kolla på, tänk att allt var så förut. Man blev "förtjust" i killar i klassen och skickade sin kompis att fråga chans åt en !
Ska bli så kul att se Alice växa upp och vara en del utav det♥
oj nu blev det lite mycket text, hoppas ni orkade läsa !

ÄNTLIGEN FÖRSTÅR JAG

Vet ni, jag har funderat så himla mycket då höggravida har sagt att det känns som om barnet ska "ramla ut" och nu förstår jag äntligen. Herre gud, det trycker så j***a mycket neråt så det känns nästan som om hon ska trilla ut vilken sekund som helst. Jag får även känslan utav att nästan kissa på mig, trots att jag precis varit på toa. Konstigt dehär att vara gravid, men det är coolt, sjukt coolt ! Jag hade aldrig anat att det kunde hända såhär konstiga saker med kroppen, hur otrolig känsla det är att känna någon, INUTI sig ! W-O-W säger jag bara. WOW !

DAGENS TJOCKIS !

Såhär såg jag ut idag, en blommig liten köttbulle !
vi har precis kommit hem från mvc, allt var superbra precis som alltid, nu har vi bara en tid kvar och det är dagen innan beräknat bf, så vi får se ifall vi hinner dit eller ifall lillan vill komma ut innan ;)

BLOGGA MERA !

Hej My !
Jag bara en sak jag måste få be om, Om du orkar - skulle det vara otroligt kul om du kunde uppdatera några fler gånger per dag, för man blir liksom beroende och kollar flera gånger per dag om det kommit något nytt hihi :)
Inget speciellt du behöver skriva om, bara skriva :D
Kramar !

Jag vet att jag inte uppdaterar så mycke nu ..men det är ju bara väntan. Jag gör verkligen ingenting på dagarna och jag vill inte tråka ut er läsare med en massa text eller för mycke magbilder ..

Men din önskan är min lag ! Mer inlägg blir det :D kram på dig !

18e bilden: En svartvit bild på dig.


TJOCK JA !

Man får ju passa på medans man är "tjock" :)

17e bilden: En ovanlig bild på dig själv.

ja den här är väl ganska .. ovanlig ? haha ;) från sommaren 2010, var den här bilden daniel föll för ;)

blöjor

Var och handlade med mamma idag och vi fick oss ännu ett paket blöjor men i märket Libero den här gången, måste ju testa oss fram :)

JOBB

Vad ska du jobba med när Alice går på dagis? Kram

Dom första 3 åren hon går på dagis så ska ju jag gå gymnasiet, hade tänkt mig frisör i sundsvall så förhoppningsvis flyttar jag, daniel och alice dit nästa sommar :) sedan tänkte jag försöka få jobb som frisör ;) kramar :)

16e bilden: En bild på dig själv.

hahah kanske inte världens snyggaste ;)

JÄRN

järnjärnjärn .. är så less på dom här rödbruna tabletterna, blää

- GOOGLAR

Sitter och googlar på bebisbilder och drömmer mig bort, inte långt kvar nu. 18 dagar, ååh :') snart är hon här med oss, lilltjejen, älskade lilla barn ♥

15e bilden: En person som du vill träffa.

Åh jag har så många jag vill träffa .. Rebecka, Nathalie, Maddhe och hela daniels släkt, men till sommarn så går förhoppningsvis min önskan i uppfyllelse :)
Bjuder iallafall på en bild på tvillingarna rebecka och nathalie, två supergulliga tjejer som jag lärde känna för några år sen :)

NÅGRA SMÄRRE ÄNDRINGAR

Som ni ser så har det blivit några smärre (haha var bara tvungen att använda det ordet) ändringar här på bloggen, är inte helt nöjd och stil och kodmallar är inte min grej .. menmen vad tycker ni ? Helt okej ändå va ? :)

- 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

roadtrip 2010 :')

- NORRSKEN

Åkte in en sväng till stan med daniel och hans kompis och då upptäckte vi norrskenet uppe på himlen ! Helt sjukt, har aldrig sett det förut, jag satt som en litet barn pressad mot rutan och bara "wow:ade" :)
hade tyvärr kameran hemma men jag hittade en bild på google som såg precis ut som det vi såg ! Såhär fast blått, W-O-W !
någon annan här i sollefteå-trakterna som såg det ?

- MAGEN VECKA 37+0


- FOSTRETS UTVECKLING V.37+0

Så här förändras din tillvaro
De kommande veckorna är verkligen väntans tider. Använd dem väl -- ät bra och vila mycket. Om du behöver lite hjälp med den nedstämdhet som kan komma i graviditetens senare skede, kan du alltid tjuvkika på hur din nyfödda bebis kommer att vara.


Fostrets utveckling

Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är nästan 49 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa.

Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är upp till 3,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt – mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar med blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls. A propos hår, så har nu det mesta av den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och som din bebis haft sedan 26 veckor försvunnit, liksom det mesta av fosterfettet (vernix caseosa). Bebisen sväljer detta, liksom andra avsöndringar, och lagrar dem i tarmarna. Detta kommer att bli bebisens första bajs, som kallas barnbeck (eller mekonium).

Ungefär vid den här tiden börjar många kvinnor bli oroliga för att de inte kommer att känna igen när förlossningen börjar.
Så här förändras din tillvaro
De kommande veckorna är verkligen väntans tider. Använd dem väl -- ät bra och vila mycket. Om du behöver lite hjälp med den nedstämdhet som kan komma i graviditetens senare skede, kan du alltid tjuvkika på hur din nyfödda bebis kommer att vara.

- MYSPYS !


- 13e bilden: Du och någon klasskompis.

Haha Frida, Felix och jag på balen 2011 :)

- DAGENS OUTFIT ELLER NÅT ?



hhaha tyckte att det var så roligt att döskallen var precis vid magen :)

- 12e bilden: En bild på dig och din kärlek, samt hur ni träffades.


Mysig favoritbild då jag daniel och bamze ligger i sängen och morgonmyser♥


Ojojoj, för att göra en lång historia kort och inte gå in på en massa detajler så började iallafall allt med att jag skaffade facebook och addade dom flesta i stan (höhö), bland annat daniel :) Sedan addade min kompis honom på msn för att komma åt daniels kompis som hon var intresserad utav, och då blev jag avundsjuk och addade honom. Sen började vi prata varje kväll, camade, pratade i telefon i flera timmar, började så småningom träffas och han kom till mig varje morgon innan skolan började och gick med mig :) ( detta ledde tyvärr till många timmars skolk)

Dehär pågick väl ett bra tag, han började få känslor för mig och jag för honom men jag hade inte förstått det själv än, däremot märkte nog alla i min närhet att jag var lite "förtjust" i honom ;)
Vilsen som jag var så höll jag på med några andra samtidigt men berättade det för daniel och gjorde det klart för honom att jag inte var ute efter ett förhållande, de pågick i ca 4 månader.

Hur han orkade fortsätta kämpa förstår jag fortfarande inte, men till slut förstod jag att det var ju honom jag var kär i ? honom jag kom tillbaka till efter att jag varit med någon annan. Det var han som kysste mig som att han verkligen älskade mig åh ´min fina pojke♥ iallafall så den kvällen berättade jag att det var honom jag ville vara med och sen dess har vi varit fastklistade vid varandra, har sovit 3 helger utan honom sen vi blev tillsammans♥


älskar dig mest av allt hjärtat, utan dig vore jag ingenting ! ♥

- FRÅGA

Vilken/vilka frågor har du mest blivit berörd av?


Jag blir så himla glad av alla frågor, varje liten kommentar på bloggen gör mig tårögd, att se att det finns folk som bryr sig och undrar saker om MIG är ju helt otroligt :D

Men då några frågade efter min adress glömmer jag aldrig, tänka sig att folk ville skicka saker till mig :o jag har ju läst på andra stora bloggar att dom får fanmail, post och paket men att det skulle hända mig trodde jag aldrig !

kram på er allihopa ! älskar mina läsare♥

- FRÅGA

jag undrar ifall du ska föda vanliga sättet eller kejsarsnitt? :D

Vanligt :) tror inte ens man får bestämma om man vill göra kejsarsnitt. Det är bara ifall det händer något speciellt. kram

- VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR !



Asså jag dör ! hur ofta kommer ens storebror hem med en liten bärbar dator(som jag tänkt köpa sen) och säger att det är en tidig födelsedagspresent ? IIIIH `VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ ! :D

- ANVÄNDA SITT BARN SOM BORD



Kommer att sakna mitt lilla bord ! Har dock inte funkat så bra då jag haft glas på den och lillan sparkat till det, haha !

- PÅ BRISTNINGSGRÄNSEN !



Nu kan nog inte min hud töja ut sig mer .. jaja 3 veckor kvar så jag tror inte att den växer så mycket mer :)

- KAN MAN DRA IN MAGEN I VECKA 37 ?


Översta bilden : vanligt
Nedre : Indragen så mycket jag kan


jani, de kan man ! Eller iallafall jag, men stackars lilla barn som ligger där inne haha ! oj va trångt de måste ha blivit.

- 11e bilden: En person du kan berätta allt för.



Det kanske inte kommer som en chock direkt men Daniel är den enda jag kan prata med om ALLT, precis ALLT ! Visst kan jag snacka med kompisar om väldigt mycket, men inte allt.


- BLUBB

Ska naturligtvis inte sluta blogga då lillan är född ! Då blir det bildbomb varenda dag ♥ kommer kanske bli ett litet uppehåll i början då allt är nytt för oss men sen då jag fått lite rutin på allt så ;)

Asså jag längtar så himla mycket .. om ni bara kunde förstå ! Åh min lilla skitunge som sparkat omkring i min mage i snart 9 månader ♥

Vet ni, ifall vattnet går eller då värkarna börjar så gör jag ett inlägg innan jag åker upp på sjukan ! Haha så ni kan sitta och uppdatera bloglovin hela dagarna ;) lovar och svär att det kommer upp en bild på henne såfort som möjligt :D

- FRÅGA

Kan du inte ta kort på allt du ska ha med i bb väskan?

Det finns en kategori som heter "inuti bb väskan" kolla där ;) kram på dig !

- SKULLE JU PRECIS FÖDA

Inatt drömde jag att vattnet gick och vi åkte in på sjukhuset .. haha allt var så skumt och jag orkar inte berätta för det är så mycket att förklara för er som inte känner mig. Iallafall var det HEMSKT att vakna. jag skulle ju föda vilken sekund som helst. Åh, jag längtar mer än nånsin. Det är så nära nu. Så himla nära. Jag har haft en helt underbar graviditet, men nu på slutet så är jag väldigt stel i höfterna och bäckenet. Men jag har ingen rätt att klaga då jag mått så bra som jag gjort :)

Ja jag hade egentligen inget mer att säga haha, kom ut nu lillskruttan !

Kram på er


- MINIME


- 10e bilden: Vad du har i din väska.



Haha okej dehär kanske är lite lustigt, men min riktiga väska har daniels katt kissat på så den ska tvättas och i den här så har jag tryckt ner alla bb grejer :)

- FRÅGA

Om du inte hade hoppat av skolan vilka i bf skulle du vara med då?

hann ju inte lära känna någon under den korta tiden jag gick så jag vet inte :)

- FRÅGA

Om du inte hade hoppat av skolan vilka i bf skulle du vara med då?

hann ju inte lära känna någon under den korta tiden jag gick så jag vet inte :)

- WHEN WE WERE YOUNG

Här är bilder på då jag och daniel var i ungefär samma ålder, ganska lika va ? :)

- FRÅGOR

Vad kommer du sakna mest med graviditeten?
Kommer du och Daniel skaffa fler barn?

Kram och lycka till i framtiden!<3

Jag kommer nog sakna sparkarna mest, och känslan. Har aldrig haft så hård mage i hela mitt liv och jag har aldrig gillat den.

Självklart kommer vi skaffa fler ! Vi vill ha minst tre ;)

Tack så himla mycke och kram på dig ♥

- 9e bilden: Någon i din släkt.

har ingen bild på någon i släkten :o har dessutom väldigt liten släkt, farmor, två mostrar och två kusiner :)

(farfar, mormor, morfar och morbror finns tyvärr inte längre)

- LILLAN SPARKAR FÖR FULLT !



"- hörru lilltjejen ! Vill du komma ut så ligg still och simma neråt ! försök inte sparka dig ut genom magen för det kommer inte funka ;)"

Haha, vill ni veta en sak ? Kanske inte så speciellt eller spännande men det här är min absoluta favoritställning ! Kan sätta mig upp mitt i natten och sätta mig med benen i kors och somna ;)

Och ser ni lillnaveln ? Woho ! trodde aldrig den skulle ploppa ut ur fettet ;)

- FRÅGA

Hej söta du! Tycker din blogg är jätte fin :) Men jag undrar hur berättade du för dina föräldrar att du var gravid? Vet inte om du fått frågan innan men jag vill verkligen veta. Hoppas att allt är bra! kramar till dig och magen :)

HejHej, åh tack så mycke :D Jo det är många som har frågat det men jag svarar gärna igen, det var min mammas ide att vi skulle kolla eftersom hon var lite misstänksam för jag hade mått så illa ett bra tag. Så jag, min pojkvän och mamma åkte till sjukhuset och gjorde ett test, vi gick in till läkaren som berättade att det var posetivt, mamma nickade, pratade lite med henne och sen då vi kom ut sa hon att hon skulle stötta oss och att allt skulle gå jättebra :)

samma dag åkte vi hem till daniels föräldrar och berättade för dom och mamma berättade för pappa. Han blev chockad och lite orolig eftersom vi är så ung men nu när chocken lagt sig så ser han fram emot att bli morfar :)

KramKram

- 8e bilden: En person som du saknar.

Saknar Daniels syster och hennes underbara ungar ♥

- SOVDYNA ?

Vet inte vad sånna här kallas men Daniels storebror och han flickvän hade iallafall skickat den ! Jättebra att ha då vi äter tex, då kan hon ligga i den här på golvet sålänge ;)
åh den är så mysig ... desto mer grejer vi får/skaffar desto mer avundsjuk blir jag .. ja vill också vara en liten bäbis .. äta sova och gosa hela dagarna♥
Stort tack ! :)
Update : har fått kommentarer om att man kan ha den i sängen och jag glömde säga att vi hade tänkt de ;) har ju ingen barnsäng här hos daniel och våran säng är 180 cm bred så vi har plats ;)

- 7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



Ja den här har jag ju aldrig lagt upp, ni kanske förstår varför ? men man måste ju kunna bjuda på sig själv eller hur ;)

Klistrade tyvärr över ansiktena på mina kompisar, tror inte att dom skulle uppskatta att jag la upp den här annars ;) hahaha !

- ÄLSKAR DIG ♥



Efter vi hade grillat klart och dom andra gått in så satt jag och Daniel och bara myste framför elden. Det gäller att ta vara på ensamtiden man får nu ! Snart blir det fullt upp ♥

Älskar dig Daniel, snart kommer vårat lilla kärleksbarn ♥


- KORV !



Hejhej, bilderna talar nog för sig själv, finns inte så mycket att skriva förutom att jag älskar att kunna gå i tjocktröja ute ! Vårvårvår♥

- KILL OCH TJEJKLÄDER FRÅN H&M







Jag och Daniel har suttit och kikat på lite sommarkläder för både killar och tjejer så jag tänkte visa er lite fint som vi hittade :)

Asså det finns så himla stort urval kläder för killar, tjejkläder är bara massa klänningar och rosa leggins.. suck.

- COOLA BANANER !

HejHej, jag och daniel tillbringade kvällen ute vid elden med sofia. Vi har grillat bananer med choklad, mumms ! Haha va konstigt jag skriver, aja är jättetrött, jag och daniel har precis sett en film och haft lite mysigt med choklad, chips, ostkrokar, popcorn och nyponsoppa med keso, haha varför ta en sak då man kan ha allt ? ;)
Jaja man får passa på att äta lite extra onyttigt nu för sen har jag inget att skylla på ;) Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid daniel som slocknade för ett bra tag sen, sötnosen hihi vi hörs♥

- JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA !




MUMMS ! Vilken tur att jag la upp magbild innan jag öppnade den här för annars skulle ni trott att jag väntade tvillingar ! ;)

- 6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jag, Sofia och Josefin

Någon jag inte varit med på länge är Josefin ! Senast var väl i sommar någon gång tror jag :o
Saknar iallafall dig, finare tjej finns inte♥

- MAGEN VECKA 36


- FOSTRETS UTVECKLING V.36



Fostrets utveckling


Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 47 cm lång. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas.
 
Det kan däremot bli jobbigare att gå – för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens. Läs vår kostguide om du vill ha inspiration.
 
I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.)
 
Du kanske har märkt att brösten läcker lite. detta är helt normalt. Dina bröst har börjat producera den mjölk som kallas kolostrum eller råmjölk och som ger ditt barn en bra start. Om du känner att förlossningen börjar, kommer din barnmorska att undersöka livmoderhalsen. Hon kommer att se om den har börjat utplånas (bli tunnare) och dilateras (öppnas).
 
När du besöker barnmorskan kommer hon att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.

Såhär förändras din tillvaro

Du kan börja känna ökat tryck i nedre buken på grund av att bebisen gradvis rör sig nedåt. Den håller på att lägga sig tillrätta inför förlossningen och detta medför förhoppningsvis, att dina lungor och din magsäck får lite mer utrymme att göra sitt jobb. Det blir däremot jobbigare att gå nu och vissa kvinnor tycker, att det känns som om bebisen håller på att ramla ut (men var inte orolig, det kan inte hända). Kissnödighet kan däremot bli ett ökat problem. Jobba på dina knipövningar – de kan hjälpa.
 

- 4 VECKOR KVAR

Haha bullibull ! fjortisbilder ser inte riktigt ut som dom ska med tjockismage men jag tycker den här är mycke finare ♥
Nu ni är det bara 4 veckor kvar, 28 dagar, 3 helger ! De är ju helt sjukt, tänk er att de här kan vara dom sista 28 dagarna som det bara är jag och daniel. Vi har väntat i 36 veckor och velat att tiden ska gå men nu skulle jag helst bara vilja stoppa den, dagarna flyger förbi ! Är jag verkligen redo ? Har vi allting ?
tror inte att man kan förbereda sig helt men vi har nog det nödvändigaste. Bara mina tuttar sitter kvar och våran kärlek till henne ( eller honom) är kvar så klarar vi oss, min lilla familj, min alldeles egna ♥

- 5e bilden:Någon du umgås väldigt mycket med.

Den jag spenderar mest tid med är ju faktiskt Daniel och jag älskar det ! Finns ingen annans sällskap jag mår så bra i, min finfina pojke ♥

- TIPSA PÅ !

Det vi använde mest i början var frottédukar från Ikea och saltlösning/näsdroppar + nässug. Och kanske specialtops för att rengöra naveln innan strängen ramlat av :-)

Jättebra med sånna här kommentarer ! Tipsa gärna om saker man behöver. Jag har ju ingen aning eftersom det är förstingen ;)

- 4e bilden: En bild på ditt hus.

Ja vi bor ju som sagt på en liten "gård" med ladugård och allt mitt bland villorna ;) mysigt värre !

- TANTTROSOR CHECK !



tanttrosor och nattbindor ner i bb-väskan !


- FEBERFRI OCH LEN RUMPA !



Efter mödravårdcentralen idag gick vi in på apoteket och där fick vi det här av mamma :) nu har vi iallafall början till ett "mini apotek" hemma :)

- GODMORGON

Godmorgon ! Jag vaknade precis ur min 12 timmars långa sömn ! Förstår ni, jag sov i 12 timmar utan problem, en illamåendetablett och en alvedon innan jag gick och la mig gjorde susen :)

Nu ska jag slänga in mig i duschen innan vi åker upp på sjukhuset för kontroll igen :) Kram på er sålänge !

- DÖ SNÖN, DÖÖ !

Välkommen våren ! Jag hoppas verkligen det här vädret håller i sig så det är bart på marken tills lillan tittar ut :)

- 3e bilden: En bild på någon i din familj.

Bjuder på en snart 2 år gammal bild på mig, mamma, lillebror och bamze ♥ Min älskade, fina familj♥

RSS 2.0