KOLSYRAT VATTEN

asså det finns ju inget godare än kolsyrat vatten ! Loka, Ramlösa .. vad som helst ! Ett måste då jag och daniel flyttar är en soda stream. mumms ! kolsyrat saft .. muummms !
hmm undra om man kan kolsyra oboy ? (hahaha)

Kommentarer
Postat av: Kitty

Tack För alla värmande orden på min blogg! Kram :)

2012-03-18 @ 16:22:04
URL: http://superbullen.blogg.se/
Postat av: Myk

Tro mej soda streamad oboy är nå så in i helvetes äckligt! Fråga daniel ja tror han drack de när jag och pappa testade göra det förut :P Älskar dej go gumman! <3

2012-03-18 @ 20:10:14
Postat av: Skyddsängel

Åneej, trodde verkligen att soda steamad oboy var tipptopp gott. MEN, fyfanken vad äckligt det var. Slöseri på oboyen, så gör det inte. ;)

bra blogg förresten!

2012-03-19 @ 21:06:31
URL: http://www.skyddsangel.se
Postat av: Tjejen95

Du är så j*kla stark som behåller barnet! Du fattar inte hur mkt jag beundrar dig för det :D

Så fort du skrev "kolsyra oboy" så tänker jag på Björn gustavssons kärleks-sång. Kollan in den! Gå in på youtube och sök "Björn Gustafsson Sjunger i Linköping Sång nr 2 till Carina B". Förhoppningsvis tycker du den är bra och får garva lite och kanske sjunga den för pojkvännen ;P (btw när du sjöng på skolavslutningen för 2(?) år sen var du jättebra!)

Det blev en ganska lång kommentar det här.... Men men så blir det när man ska pressa in allt i EN kommentar. XD Hoppas allt kommer gå bra, Lycka till, jag ger mig 17 på att du blir en toppen-mamma! :)

2012-03-20 @ 22:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0