Mödravårdscentralen besök 1

Vi var som sagt på mödravårdscentralen idag och fick lite information om graviditeten osv, fick även veta att jag är i 9e veckan och att barnet kommer redan i mars !
Med oss hem fick vi också en jättebra bok (enligt mig) om bland annat graviditeten, förlossningen, kost och motion. Det står även lite för pappan som måste gå igenom sin flickväns humörsvängningar, hihi ! Den kommer iallafall användas väl, jag har redan läst halva :)
nu ska vi mysa ner oss i sängen och mysa med lilltjockmagen :) chao !

Frågor !

Hej! Hur Kommer du göra med skolan? Är de verkligen en bra idé att skaffa barn innan du ens är byxmyndig? Vill inte du ge ditt barn en bra framtid? :)

svar : Jag och mamma ska på möte med mina lärare och försöka fixa hemundervisning. Jag kommer antagligen att ta ett sabbatsår också då jag är hemma med lillen.
Det var ju inte "med meningen" att bli med barn då jag är så ung men vi har bestämt oss för att behålla den och göra det bästa utav situationen. Jag vet att barnet kommer att få en bra framtid eftersom vi har väldigt stöttande föräldrar och våran släkt ska även sätta in pengar på ett konto. Allt löser sig, kanske inte så jävla lätt, men på någon sätt så löser det sig alltid :)

Vill även tillägga att jag blir 17 i april och sist jag kollade så blir man byxmyndig då man är 15 ;)
hoppas du är nöjd med svaren !

ont ont ont ..

Min mage dödar mig. Tänk att ungen ska börja trotsa mamma redan nu haha ! Jag får väl äta något gott och så får pappa D massera lite så kanske hon blir på bättre humör :)
( vi hoppas på en tjej men vet inte än, isåfall ska hon heta Alice. )

undra hur hon kommer att se ut .. med oss som föräldrar ..


kabom !

bomben är släppt, bäst att ta skydd.

fostret vecka 10

Bebisen

Embryot har nu blivit 3 till 4 centimeter långt, väger ungefär 5 gram och har storleken av ett plommon. Organen är nu anlagda, men de fungerar inte riktigt än. Ditt embryo kan med sitt kroppsspråk visa med sparkar och att vrida på sig när den inte tycker om att bli puttad på. Den kan röra på huvudet, ben och armar.

 

spännande va ? men lite läskigt .. fatta att de där händer inuti min kropp! näh usch, jag har inte hunnit fatta vad som pågår än.


16 år och gravid !

Nu har jag vetat om det i nio dagar och den känns som nio månader.. Ingen sa att de var så här långtråkigt att vänta barn.

Mått illa har jag också gjort, i två hela månader. Och varit trött och sur, stackars Daniel som får stå ut med mig dagligen. Men nu blir det bättre tror jag, det sägs att dom två första månaderna är värst.

 

Jag gjorde förresten ett litet test på datorn och kollade hur långt gången jag är och vet ni ! det har redan gått 10 veckor. Jag som trodde jag var inne på 8e. På onsdag ska jag, daniel och hans syster My upp på mödravårdscentralen så då får jag väl veta exakt tid tror jag.

 

Jaja, nu ska jag börja vandra mot tandläkaren ! Ha det bra sålänge :)


RSS 2.0