Det som inte får hända hände.

Lillskruttan har gått ner i vikt .. Huva :( blir till att amma flitigt nu ! Lilla gumman :(


Kommentarer
Postat av: [email protected]

nämen uscha! :/ äter hon lite då? eller kan det ha att göra med att hon inte verka äta så mkt natte tid? hoppas det blir bättre iaf! :)

2012-06-04 @ 19:18:59
Postat av: Anonym

Tror inte de ha med natten att göra . För min lilla 2,5 månaders dotter äter bara en gång på natten oxå. och somna vi elva å vakna nio :)

2012-06-04 @ 20:35:07
Postat av: Petra Norström

Måste bara tillägga att jag blir arg då jag ser dessa rubriker som handlar om vikt på barn. Och de är framförallt för att BVC predikar väldigt mycket om det. Jag tycker det är dåligt! Eftersom om barnet går ner någon gång eller står still så måste man kolla på barnet ser de ut att må dåligt ser detta barn undernärd ut? Man måste alltså kolla på det aktuella tillståndet och inte stirra sig blind på vikten alla barn är annorlunda! Du ska absolut inte tro att det är du som ammar för lite utan barnet säger till då det är hungrig och när barnet känner att den behöver mer mat så äter den oftare för att få igång mer produktion. Vad mig beträffar så amma som du gjort stressa inte upp över vikten Du ser ut att ha en välmående och lycklig flicka!

2012-06-05 @ 10:24:17
URL: http://petrasliv.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0