- PACKAR BB-VÄSKAN


3 bodys och tre par strumpor

en tjejoutfit ifall det blir en tjej ...

.. och en killoutfit ifall det blir en kille :)

björnoverallen, den är dock i storlek 62 (2-4 månader), som hon kan ha då vi åker hem.

en filt

en liten mössa :)

en jättegosig kanin och en napp

Det här är vad vi har i BB-väskan hittills, jag vet inte riktigt vad man ska ha med, hur länge kommer man stanna på sjukhuset ? hjälp !


Kommentarer
Postat av: Sofftie

Glöm bara inte och packa saker till dej själv med :) Lite ammningsinlägg, bindor tandborste och sånt e ju aldrig fel och ha med sej :)

2012-01-24 @ 13:11:28
Postat av: Sara

Här i Skåne så stannar man ca två dygn, beroende på hur man själv och bebisen mår så klart! Men om allt har gått som det ska så är det två dygn, sen har man ett tredje, men inte så många som väljer att stanna så länge.



Du kanske får stanna längre eftersom du är minderårig. Men det kommer säkert din bm ta upp med dig i så fall. Här nere så har man samtalet om förlossningen när man gått 36 fulla veckor, om ni också har det så får du säkert veta allt då :)

2012-01-24 @ 13:44:51
Postat av: Clara - BF22mars

Jag la nyss upp våran mega-långa lista på bloggen, om du vill ha tips eller är nyfiken så kan du ju kika där:)

2012-01-24 @ 14:30:38
URL: http://enprimaunge.blogg.se/
Postat av: Lisa

högst 3 dagar om inget är fel på barnet.

Men tänk på att du ska ha med dig saker till dig o daniel med, typ trosor och rena kläder.. :)

2012-01-24 @ 14:31:08
Postat av: mini mamman

Ser du packat med en latex tutte, min bäbis vägrade sånna, han tog bara sånna naturgummi (el vare va). De ä som brunare i färgen än den ni har iaf.

Sånna dära amnings inlägg te bhn ä ju ett måste!!! Så skynda å packa ner sånna ;) å ett bra tips ä å köpa en genomskilnig bröst tute grej som ä som ett skydd för bröst vårtan, för jag kan nästan lova dej att från början när lillbäbisen ska äta å inte har rätt teknin så kommer du få asa såriga nipplar åsså gör d asa ont!! Men då kan man hä dit d dära genomskilniga, kommer dock int i håg vare het, men då kan man köra varannan amning med "tutan" å varannan utan den så få nipplarna vila sig lite å bäbisen inte blir van å bara ha fodralet.

Sen kommer du säkert behöva JÄTTE stora binder!! Kan hända att man får sånna på bb, men förmodligen inte så köp hem d största binderna du hitta. Å GODIS ä ett måste i bb väskan!!

2012-01-24 @ 15:43:34
Postat av: Lena

hej du ska ha med id bricka lägg alla papper från mvc du har fått önske listan om vad du och hur du vill ha din förlossning :) kläder till dig själv på bb mjukis byxor linne amnnings bh trosor en mjuk tröja kunna mysa i under kvällarna i he he när har du bf dag ?? :)



mvh Lena

2012-04-02 @ 15:09:54
URL: http://isabellemariell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0