svar på tal.

"men det är inte säkert att alice tycker det är varmt när hon kommer från en plats som varit 36 grader"

Vill bara säga att jag inte vill ha sånna här kommentarer.Vi vet mycket väl hur vi ska ta hand om våran dotter och vi känner ifall hon blir kall eller inte !

Jag vill inte att nån ska säga vad som är rätt och fel och hur vi ska uppfostra våran dotter för de klarar vi jävligt bra själva. tack å hej

Kommentarer
Postat av: Annika

hiihih ser ju ut som alice trivs som hon är =) bebisar bruka oftast bara ha blöja elr boddy inge konstigt med de =) kram my

2012-04-25 @ 08:53:26
URL: http://gozigroda.bloggplatsen.se/
Postat av: Sara

Så tröttsamma kommentarer! Bebisar tål mycket mer än man tror. Och man ska ta på de ungefär lika mycket kläder som man själv har på sig. Dessutom får de värmeutslag om de har alldeles för mycket kläder, och de kan tom svimma pga värmen. Så hellre lite mindre kläder! Hörde också på bb att man ska känna i nacken på bebisen, då får man en bra uppfattning om de fryser eller ej.



Stå på dig My! Ni känner ert barn bäst!

2012-04-25 @ 10:04:19
Postat av: Anonym

Den som kommentera ville väl inte va elak.. bara ge tips!

ja säger samma sak faktiskt, man bruka ju säga bebisar ska ha ett lager mer än oss. tolka inte fel är inte alltid så. Men hon ha legat i en varm livmoder i 9 månader :) Och tycker inte du är dålig mamma :) ni ha en supersöt dotter och är säkert super bra föräldrar :)

2012-04-25 @ 11:16:38
Postat av: Linda

Bry dig inte om Spydiga elaka kommentarer! lilltosen ser ju som sagt ut att ma prima:) och hon ar otroligt sot! du far halla i henne hart nar hon blir storre sa inte min son far syn pa henne ;)

2012-04-25 @ 11:41:14
Postat av: Erika

Strunta i vad folk säger! De självklart ni själva som avgör om det är varmt nog att ligga i blöja, och uppenbarligen så tycker hon ute att det är kallt för då hade hon inte legat helt nöjd.

2012-04-25 @ 14:45:27
Postat av: josse

oj, förlåt men menade inget elakt med kommentaren ( "formulerade" mej på fel sätt elr hur jag ska säga )

tänkte bra på att jag gick faktiskt jätte många ut skällningar av bb personalen när jag lätt min älskling ligga bra i blöja när jag ammade, elr när han inte hade filt på magen när jag bytte blöja.

Tycker alice är jätte söt:) och att du och daniel värkar vara jätte bra föräldrar!

Ännu en ursäkt för det jag sa! Hoppas du inte tog illa upp för mycket!

2012-04-25 @ 15:48:31
Postat av: Anonym

onödig kommentar att hon skulle frysa-.- bebisar ska absolut inte ha 36 grader värme utanför magen :o ,, blir det för varmt ökar risken för psd också -.-

2012-04-25 @ 17:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0