Superidé !

Någon som vet om man kan föda i ett badkad ? mamma sa att hon satt i duschen och sprutade varmvatten på mage och rygg och det gjorde tydligen inte lika ont då, men hon fick lägga sig i den där sängen sen då hon skulle föda.
tacksam för svar !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallooj! Om det blir en pojke, har ni funderat på något namn? Vilket isf? :P

2011-09-02 @ 09:32:36
Postat av: Emma

http://se.babycenter.com/pregnancy/labourandbirth/waterbirth/



Där kan du läsa lite grann om vad som står om förlossning i vatten. Det står inte sådär jättemycket men fråga annars din barnmorska så kan hon säkert hjälpa dig =) Vem har du fått föresten?



Kramar!

2011-09-02 @ 11:22:48
Postat av: Linnea

Men du ska väll föda på sjukhus eller? låter ju nästan farligt att föda hemma, eller har jag missuppfattat helt?? :)

2011-09-02 @ 17:47:46
Postat av: Rebecka

ja , det kan man , vet inte om det gör mindre ont men nog kan man det alltid :D <3

puss och kram <3

2011-09-02 @ 18:50:35
URL: http://rebeckacoll.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa

Jag ville föda i vattnet, men det fick jag inte på grund av infektionsrisken.

Du får bada så länge vattnet inte gått. annars får du duscha :D

2011-09-06 @ 10:50:14
Postat av: Moster

Jag minns när du föddes fina lillasyster. Jag var med från vi kom till sjukhuset tills du var ute. Gick med Mammi i korridoren, hon duschade, fick akupunktur, pappa och jag turades om att hålla hennes hand under värkarna. Jag stod bara och väntade på att hon skulle be mig vänta utanför men hon sa inget om att jag var kvar i rummet så jag stannade och fick vara med om ett under..Du. :) Hon stod på knä och lutade mot det uppfällda sängens huvudända. Pappa stod bakom huvuändan och höll Mammis händer. Jag var den i familjen som först såg ditt huvud komma ut. Det mörka håret. -Man ser huvudet skrek jag av glädje. -Gör du!? svarade Mammi med glädje i rösten och så tog hon i och efter en liten stund var du ute. :D Jag blev erbjuden att klippa av navelsträngen men jag tyckte det var pappas uppgift så han gjorde det. Jag följde med och besiktade dig. Räknade tår och fingrar. Sen tog de blodprov från din stortå, det tyckte du inte om. Jag bytte första blöjan.

Att få vara med när du föddes var det finaste jag varit med om. Kommer vara Mammi evigt tacksam att få vara med om det undret. <3

2011-09-08 @ 20:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0